spion verktøy for barn

spion verktøy for barnDe fleste av oss har spilt på å være spioner. . Fra søker plasseringen av skjulte gaver å spore bevegelsene til "mistenkelig" naboene, ungene elsker spenningen og forestilt fare for detektivarbeid og spionasje. Real verktøy for unge spioner kan finnes i nesten alle hjem. Fra leketøy modeller til hverdagslige objekter, med litt fantasi kan du antrekket ditt junior James Bond eller Nancy Drew.

Surveillance

Watching folk fra en "hemmelig" gjemmested er en viktig aktivitet for en ung spion. For de yngste barna, lage en spyscope eller kikkert fra papir håndkle eller tørkepapir rull rør.

For de eldre speiderne i huset ditt, bruk en ekte teleskop eller kikkert. Sørg for at de forstår at kikket inn i folks private rom fra utsiden er mot loven. De vil være like fornøyd spionere på naboene når de klipper plenen eller lufte hunden, og det vil holde dem ute av trøbbel.

Digital still-og videokameraer blir billigere hver dag. De fleste lekebutikker og billige varehusene bære versjoner spesielt laget for barn, eller la dem bruke deaktivert telefonen til å ta bilder. Bare lade opp batteriet, og vise dem hvordan kameraet fungerer opererer.

Kommunikasjon

Walkie Talkie har kommet langt i de siste 20 årene. De fleste leketøy avdelinger har minst ett barn-vennlig versjon, eller gå for radioen modeller fra sportsutstyr avdelingen. bygge Selskaper som Cobra og Motorola små, ganske lang avstand, justerbar frekvens walkie talkies som kjører på standard batterier og er ganske billig og robust.

For barn som har egne mobiltelefoner, walkie talkies er litt overflødige. De fleste tjenester gir gratis samtaler mellom medlemmene på samme nettverk. Tekst funksjoner kan også være nyttig for å sende meldinger fra et hemmelig sted uten å gi bort din posisjon.

To metal suppebokser og en streng utgjør den klassiske barndommen standby, en streng telefon. Bruk en hammer og spiker til å slå et hull i bunnen av hver kan og dytte den ene enden av en lang streng gjennom hullet i hver boks og en knute. Trekk strengen stram og snakker inn i en kan, vil vibrasjonene gjennomføre den strengen til den andre kan der stemmen vil bli hørt.

Registrere Observasjoner

En bærbar PC er nødvendig. Ikke bare kan du skrive notater om din "overvåking" oppgaver, men papiret kan brukes til hemmelige kodede meldinger i tillegg. Du kan ha en ubrukt eller lite brukt bærbare på bokhyllen din, eller i en skrivebordsskuff.

Digitale diktafoner er en effektiv måte å ta oppdrag notater. De kommer i en rekke typer, fra nøkkelring modeller som tar opp 10 eller 20 minutter, til digitale opptakere som vil holde timer med lyd. De er tilgjengelig på avdeling og elektronikk butikker.

Kommersiell Spy Gear

Sjekk leketøysavdelingen hos din lokale rabatt butikken for kommersielt produserte versjoner av mange av disse elementene i leketøy form. Alt fra SpyTek fingeravtrykk kits til nattbriller er tilgjengelig fra selskaper som Spy Gear.

2 3 5

Andre artikkelen

 • kreativ skriving verktøy
 • antikk utskrift verktøy
 • fantasy skriveverktøy
 • bokskriving verktøy
 • digital publisering verktøy
 • verktøy for barn å skrive
 • effektive forslag skriveverktøy
 • gratis verktøy for å skrive i MLA-format
 • Skrive-og redigeringsverktøy
 • verktøy for å skrive en god historie
 •