mote kunst prosjekter

mote kunst prosjekterFashion kunstprosjekter kan inkludere å lage og dekorere klær, personlig tilbehør og hjem dekor elementer med en rekke materialer. Alt som trengs for å designe din egen bærbar kunst eller tilpasset hjem tilbehør er litt fantasi og noen kunstneriske håndverket rekvisita. Utforsk din kreativitet og oppdag hvordan du kan lage en personlig fashion statement.

Tie-farget stoff Art

Tie-døende ble populære på slutten av 1960 og fortsetter å være en populær mote kunstprosjekt for tenåringer og tweens. Den tilfeldige mønstre du kan lage ved bunching, bretting og knytte stoffet er aldri det samme to ganger. T-skjorter er manges favoritt Arbeidstøy å tie-dye, men du kan lage farget stoff kunst ved hjelp av gardiner, tepper og andre naturlige eller menneskeskapte klær og tilbehør hjemme tekstiler. Spesielt utviklet fargestoffer og gummi band er de to viktigste verktøyene du trenger for å tie-dye stoffer. En vaskemaskin hjelper også å skylle ut fargen. Når du oppretter tie-dye design, bruker små klumper av stoff hvis du foretrekker en travel mønster og store klumper hvis du foretrekker et bredt mønster.

mote-smykker

En måte å uttrykke din kreativitet og mote følsomhet er å designe og lage dine egne smykker. Smykker kunstnere bruker en rekke verktøy for å veve små perler, streng-beaded tråder og sy-beaded mønstre for halskjeder, armbånd, ringer og fotlenker. Velg smykker prosjektet basert på ditt ferdighetsnivå eller ønske om å lære en ny type kunst. En av de enkleste smykker prosjekter for nybegynnere er å skape en moderne beaded tråd med enhver type og størrelse på perler og elastisk beading ledningen. Elastisk snor knop enkelt og strekker seg over din hånd, hode eller fot, så det er ikke nødvendig å legge til en lås. Skjær elastisk tråd og strekke den før du legger perlene. Når design er ferdig, bli med endene sammen i en dobbel halvstikk-knute. Det er alltid en god ide å dekke smykker snor knop med gullsmed lim.

Beaded Klær og tilbehør

Dekorer jeans, skjorter, belter og hår bånd med beading å skape bærbar kunst. Forbedre en vanlig genser og andre stoff elementer ved søm på gnistrende krystall perler eller lim flat-støttet rhinestones til belter og bånd. Dekorer puter, lampeskjermer og gardin tie-backs med fargerike glass pynt. Stikkende perler på stoff krever minimum ferdigheter, bruker en opp-og-ned søm for å feste perlene på plass. Fabric lim eller viskøse lage lim er begge gode valg for feste perler og rhinestones til klær og tilbehør. Du kan også kjøpe et verktøy som vil sikre rhinestones til stoff og andre elementer for å skape blendende mote kunstprosjekter.

2 3 7

Andre artikkelen

 • digital publisering verktøy
 • bokskriving verktøy
 • hvordan å lage et bilde til et egendefinert magasin cover med programvare
 • Slik pensel male en traktor
 • spion verktøy for barn
 • kunst og håndverk for kids i Michigan
 • ressurs verktøy for å skrive poesi
 • hvordan å fikse en lekk grevling en insinkerator
 • fantasy skriveverktøy
 • effektive forslag skriveverktøy
 •