hvordan å selge håndlaget gratulasjonskort

hvordan å selge håndlaget gratulasjonskortÅ vite hvordan man selger håndlaget gratulasjonskort med hell kan gjøre forskjellen mellom å tjene ekstra lommepenger eller trekke noen tilfredsstillende ekstra inntekt. Ved bruk av samme kreativiteten du har brukt kortet ditt design, gir alvorlige tenkt til hvor du skal selge og hvordan å markedsføre kortene. Få mest mulig ut av salgsmulighetene, sammen med følgende offentlige avgifter og tillater krav, kan hjelpe deg å lykkes

Du trenger:.
Omsetningsavgift informasjon
. Digitalkamera.
Online butikk eller auksjon nettside konto.
Plast glidelås bag.
Polstrede konvolutter.
Papp.
Lokale arrangementer informasjon.
 

Før du begynner


en.
Research din landets merverdiavgift informasjon ved å gå til offisielle statlige nettsted. Det vil bli linker til informasjon om omsetningsavgift og tillater oppført på nettstedet indeksen eller site map. Ofte et telefonnummer for spørsmål vil også bli gitt. Staten omsetningsavgift tillatelse kravene varierer. Mange stater ilegge bøter og /eller fengsel for å unnlate å etterkomme omsetningsavgift betalinger og tillater besittelse. Selger ikke før du vet merverdiavgiften fakta.
To.
Søk om en omsetningsavgift tillatelse. Mange stater tillater søknad online. Noen stater krever at du skriver ut, komplett, og sende inn søknaden. De fleste stater ikke tar betalt for tillatelsen.
Tre.
Vent på din sendt tillatelsen. Hold oversikt over salget, slik at du kan betale riktig beløp på skatt tid. Du vil motta skatteinformasjon med tillatelsen din. Hvis du ikke gjør det, ta kontakt med landets merverdiavgift kontor for å be om informasjonen.
 

Selge Håndlaget Kort Online


en.
Ta klare bilder av din hilsen kort med et digitalt kamera. Last opp og lagre bildene på datamaskinen din.
To.
Register for en konto på et håndverk-selger nettsted eller auksjon nettside. Det er mange fag-spesifikke nettsteder der håndverkere kan selge håndlagde varer gjennom en konto og nettbutikk. For å finne disse nettstedene, søk på nettet for å selge håndverk Online og salg Håndlaget Kort Online. Auksjon nettsteder lar deg selge skapelsen til høystbydende, eller gi deg en fast pris alternativ slik at kjøperen til å kjøpe varen uten å vente på en auksjon for å avslutte.
tre.
Sett opp din butikk i henhold til instruksjonene på å lage nettsider, eller listen kortet som en auksjon eller kjøpe-nå element på en auksjon nettside.
4.
Last opp bildet til kontoen din. Gi målinger og relevant informasjon om kortet. Fortell hvordan kortet er konstruert. For eksempel, hvis papiret er håndlaget inneholder trykkes tørket roser vokst fra din hage i papirfibrene, inkluderer denne. Beskriv teksten innholdet i kortet, eller hvis det er tomt. Kategoriserer kortet som humoristiske, inspirerende, vennskap-relaterte eller hva gjelder.
Fem.
Sett en konkurransedyktig pris for din gratulasjonskort. Ikke selg deg kort, men ikke prisen på varene så høyt at kjøpere ønsker et rimeligere alternativ. Sammenligning butikk på håndverket nettsteder for å se hva andre selgere som selger tilsvarende produkter for.
6.
Package kortene dine godt når du foretar et salg. Plasser kortet i en plast, med glidelås bag. Legg et stykke papp på hver side av kortet, og putt den i en polstret konvolutt for å beskytte kortet mens i e-postsystemet. Ta med en gratis prøve-kort, eller en reklame takk kort med ekstra kort informasjon om bestilling. En cent-off eller gratis kort kupongen er ofte verdsatt av kunder og oppfordrer fremtidige kjøp.
 

Selge Håndlaget Kort på arrangementer eller Stores


en.
Kontakt din lokale kammeret av handel, skoler eller kjøpesentre og ber om informasjon om håndverket messer, sesongens basarene, eller andre selge arrangementer og muligheter der tabeller eller salgsplass er solgt til leverandører. Registrere seg og betale for plass til å selge kort. Vise dem på en behagelig arrangert bordet under salget arrangementet. Bruk iøynefallende farger som trekker kjøpers oppmerksomhet til bordet ditt, og til håndlagde kort.
To.
Kontakt lokal butikk og bedriftseiere i person å finne ut om de er interessert i innleverer eller kjøper din håndlagde kort til å selge i sine butikker.
tre.
igjen en prøve med lokale bedriftseiere og et bestillingsskjema til rette for enkel bestilling av kortene dine. Straks levere de bestilte kort til å etablere din troverdighet som et håndlaget kort leverandør.
 

2 3 4

Andre artikkelen

 • verktøy for å bygge en modell båt
 • sculpting verktøy for marmor
 • effektive forslag skriveverktøy
 • verktøy for å skrive en roman
 • Skrive-og redigeringsverktøy
 • kreativ skriving verktøy
 • self publiseringsverktøy
 • tips og verktøy for å skrive excellence
 • verktøy for å skrive en god historie
 • selvtillit publisering verktøy for å selge ebøker
 •