hvordan å lage vinyl grafikk

hvordan å lage vinyl grafikkLage dine egne vinyl grafikk tar besluttsomhet og praksis, men det koster mindre enn å kjøpe dem, er enklere enn å prøve å søke etter noe originalt og tillater deg å uttrykke deg. Med riktig verktøy og teknikker, lage din egen vinyl dekaler ikke bare utvider dine kreative portefølje, men det tillater deg å få betalt for kunstverket ditt

trenger Du:
Cutter /plotter
. Computer.
Vectoring programvare.
Ruller av vinyl. MobiltelefoniStort bord.
Cutting mat.
Craft kniv.
Maskeringstape.
Pre-maske.
Nal.
Saks.

Vector Images


en.
Finn en "vector" bilde eller et bilde som inneholder datamaskinen gjengis linjer, ikke "piksler" (prikker ). Hvis bildet ikke allerede er "radarledet," åpne filen i en vektor program. Bruk trace-funksjonen, eller omriss bildet med pennen verktøyet. Besøk hjelp filen til dine spesifikke program for instruksjoner om sporing bilder. Se bildet i disposisjonen modus. Juster linjer som er nødvendig med pennen verktøyet, slik at ingen uønskede linjer krysser hverandre. Opprett en ny fil for hver farge. Plasser registreringsmerker på de fire hjørnene av grafikken, utenfor bildet området. Color-separate biletet til individuelle filer. Lagre bildet som en. DWG,. Cdr,. Ai eller som en. BMP. Importer tegning i kutter programvaren med Place-funksjonen. Se i Hjelp-filen for dine spesifikke program for mer informasjon.
To.
Velg riktig type vinyl for merket. Ifølge Registrer Industry Magazine, bruke cast vinyl (2 mil) for langsiktig vinyl grafikk du vil skal vare i fem til åtte år. Bruk calendared vinyl (3. 2 til 3. 4 mil) for økonomien grafikk, eller kortsiktig grafikk du ønsker å se varer fra ett til fem år. For søknad om kjøretøy, bruk kastet vinyl.
Tre.
Forbered vinyl. Rull ut på en flat overflate hvor mye vinyl må du fullføre merket. Tillat en ekstra tomme eller to som en ekstra sikkerhet. Med et T-kvadrat, en linjal for å måle rette vinkler, sjekke kantene på vinyl roll for å sikre at vinyl arket er firkantet. Trim som nødvendig med en kniv eller saks. Gjenta hvis mer enn én farge vil bli brukt. Plasser vinyl arket inn i kutteren. Line-up kanten av vinyl arket til førerne på kutteren. Lås på plass. I kutter programmet, velger du "klippe /plot. "
Fire.
Fjern vinyl fra kutteren etter at alle linjene har blitt kuttet. Plasser på et stort bord på toppen av en klippe matte. "Weed" den negative områdene av klistremerke din, fjerner overflødig vinyl med en kniv. Ikke dra på vinyl. Fjern forsiktig overflødig vinyl, etter retning av den naturlige kurver av design. Hold vinyl så nær det arbeidet overflaten som mulig.
Fem.
Bestem rekkefølgen av fargen lag. Start med den øverste nivå laget. Bruk maskeringstape til å feste vinyl grafikk til arbeidsområdet. Tape alle kanter rundt grafikken uten å berøre design. Fjern den nødvendige lengden av pre-maske tape uten å berøre den grafiske. Sikker kanten av pre-maske omtrent en åttendedel av en tomme til høyre for tapes vinyl arket. Bruk en nal for å sikre pre-maske til grafikken, flytte nal over klistremerket i en sidelengs og nedover hjerneslag. Etter at du har brukt alle de pre-maske, nalen på vinyl igjen for å fjerne eventuelle luftbobler. Deflate boblet luft lommer med en rett pinne eller nål. Arbeide fra utsiden i å fjerne pin-spratt bobler. Trim klistremerket jevnt rundt med saks eller en kniv og en T-kvadrat. La en tomme eller to med plass rundt grafikken for senere taping. Gjenta for hver farge lag. Ikke tape botnlaget.
6.
Med bunn laget tapet sikkert på et flatt underlag, bruker registreringsmerker til line-opp lag én etter én. Komplett hvert enkelt lag før du fortsetter. Sikre den øverste kanten av den andre fargen, lage en hengsel med tape. Vend det andre fargen oppover og ta papiret backing. Utgangspunktet, ikke la vinyl grafikk å berøre botnlaget. Kjør fingeren langs den øverste kanten for å sikre den andre fargen til arbeidsområdet. I en nedadgående og sidelengs bevegelse, glatt toppen farge over underlaget. Gjenta for hver farge. Påfør ditt grafikk på overflaten du ønsker.

Tips og advarsler


 • Vektorar kan re-størrelse uten tap av klarheten i bildet.
 • Color separate og bistå med justering ved å slette alle farger unntatt gjeldende fargen du arbeider på, lagre, og deretter traff angre og starte på nytt med en annen farge. Dette holder elementene i riktig posisjon.
 • Hvis mulig, bruk en lys tabell til line-up fargeseparasjoner.
 • Hvis vektor-program ikke har registreringer merker, bruk en grunnform stedet.
 • Da legger pre-maske over grafikken, hold tape så horisontal som mulig. Legg igjen en liten dukkert i pre-masken som du glatt det ned.
 • Andre artikkelen

 • effektive forslag skriveverktøy
 • sculpting verktøy for marmor
 • bokskriving verktøy
 • kreativ skriving verktøy
 • hvordan å trekke en topp lue til feieren
 • hvordan ta bilder av bevegelige biler
 • hvordan å smelte glass i en ovn
 • Slik Refinish badekar bunn grep
 • hvordan å selge håndlaget gratulasjonskort
 • innovative malerverktøy
 •