hva er noen unike ideer for en tegneserie kunst tegnekonkurranse?

hva er noen unike ideer for en tegneserie kunst tegnekonkurranse?Cartoon tegning konkurranser er ikke noe nytt, og som et resultat av mange av ideene for dem har vært gjort mange ganger. En tegneserie tegnekonkurranse er mer interessant både for deltakere og lesere om arrangørene skape en virkelig uvanlig tema for konkurransen. Dette krever litt fantasi og, til tider, en viss dristighet og en enda vilje til å fornærme noen.

Kjønn-Endre Self Portretter

Kvinne Deltakerne er pålagt å tegne seg selv som en mann, og mannlige deltakere er pålagt å tegne seg selv som kvinne. Transseksuelle individer kan velge og vrake. I ånden av tegneserier, er urettferdig og ubetenksom lampooning av kjønnsforskjeller tillatt, og forventet. Dermed kvinners tegninger av seg selv som menn sannsynligvis har fem-dagers skjegg, motorsager, og trange bukser, mens menn er tegninger av seg selv som kvinner kunne innlemme fremtredende kløv, forseggjorte frisyrer, og store håndvesker.

Erotisk Dyr

Dette er en konkurranse for å se hvem som vil trekke mest overbevisende bilde av dyr engasjert i erotisk atferd. Kategorier inkluderer mest bisarre, mest humoristiske, vakreste og mest anatomisk korrekte. Bruk av eksotiske arter er oppmuntret: et bilde av en gruppe Spotted Tiger Biller (Cicindela sexguttata) engasjert i en orgie er bundet til å gjøre det bedre enn en tegneserie av to hester å gjøre det hester gjør.

(Du vil sannsynligvis ønske å forby tegneserie mennesker. )

indre organer

I den lange historien om forvrengning av den ytre menneskelige form i tegneserier, har indre organer fått lite oppmerksomhet. Denne konkurransen er ment å endre det. Det utvider tegneren kunst til det indre av den menneskelige form, og innfører interne karikaturen til verden. Dette er en genuin test av satiriske ferdighetene til en tegneserieskaper. Bruk dine kunstneriske geni for å få folk til å le av noens milten. Utvikle en humoristisk situasjon som involverer en tibia og pinealkjertelen. Prøv å lokke fram en guffaw med din gjengivelse av tynntarmen. Her er din sjanse til å kombinere humor og indremedisin.

Cloud karikatur

Deltakerne blir sendt ut med et kamera og en skriveblokk. De er pålagt å ta et fotografi av en sky, og deretter å lage en tegning som forvandler skyen til noe gjenkjennelig. Denne konkurransen kan gjøres vanskeligere ved å kreve deltakerne å matche enkelte skyer med visse følelser. Én person kan trekke en sardonic altostratus, ville en annen bli tildelt tegne en arrogant cumulonimbus, mens en tredje ville være å arbeide på en deprimert stratocumulus. Kreve at bildet av skyen må leveres sammen med tegneserie.

7 8 9

Andre artikkelen

 • kreativ skriving verktøy
 • hvordan å lage et bilde til et egendefinert magasin cover med programvare
 • Illinois kunst tilskudd til enkeltpersoner
 • hvordan å fikse en lekk grevling en insinkerator
 • bokskriving verktøy
 • fantasy skriveverktøy
 • spion verktøy for barn
 • hva er a3 papir?
 • verktøy for barn å skrive
 • vannfugl male blått bånd teknikker
 •