alternativer til Polaroid 600 film

alternativer til Polaroid 600 filmNår Polaroid besluttet å stenge polaroidkamera og film fabrikker rundt 2008, ble instant fotoentusiaster igjen med foreldet utstyr og ingen alternativ som kunne produsere de samme eteriske resultatene. Før avvikling produksjon, var en av de siste modellene gjorde den 600 Polaroid, som var populær for sin brukervennlighet. Nå, er det eneste originale filmen tilgjengelig for dette kameraet ekstremt dyrt tilbake lager. Likevel, det er nye muligheter for Polaroid 600 nisje.

Impossible Project

For å lagre en kjær kunstform, et nytt selskap, som ikke er relatert til Polaroid, ble dannet i februar 2010 med oppdrag å bygge en ny fremtid for instant film. The Impossible Project startet som PolaPremium et selskap dedikert til Polaroid produkter og kunstneriske bilder som er opprettet med dem. Med nedgangen i tilgjengeligheten av sine forsyninger, vendte medlemmene av PolaPremium sin innsats mot å gjøre sin egen film tråd å passe klassisk instant kameraer.

PX 600 Silver Shade er en svart-hvitt film som kan brukes med Polaroid 600 kameraer. Den er tilgjengelig i tre varianter. Noen varianter utstilling tilfeldige feil i utseendet på bildet, som er ønskelig for noen kunstnere. Spesielle hensyn må tas for å sikre at bildet er bevart etter den første utviklingen er gått ut.

Hvis fargefilm er å foretrekke, The Impossible Project tilbyr et utvalg av andre produkter. En designer Polaroid 600 kit er tilgjengelig. Det inkluderer et Polaroid One pop opp kamera med en pakke med fargefilm. Andre klassiske polaroidkamera modeller og filmer er til salgs hvis du bruker en 600-kamera er ikke prioritert. Endelig, den delen Vanlige spørsmål i The Impossible Project nettsider sier at de planlegger har en farge 600 film tilgjengelig en gang i løpet av sommeren 2010.

Fujifilm

Igjen, hvis 600 ASA-modeller er ikke et krav, og tilbyr Fujifilm et pek og skyt instant fargefilm system kalt "Instax 210. " Trykkene er i et stort format, fine korn, 800 hastighet film. Kameraet er utstyrt med en blits og en nærlinse adapter er tilgjengelig. Mini versjoner av kameraet produserer bildene måler om lag 2 inches med 3 inches. Eksterne leverandører også selge sine faglige 100 ASA film, som kan brukes i noen tidligere modeller produsert av Fujifilm og andre av selskaper, herunder Polaroid.

Polaroid

Siden lukke sin fabrikk, har Polaroid jobbet på nytt produkter tilpasset det digitale fotomarkedet. De har nylig inngått samarbeid med Zink (null blekk) teknologi for å tilby et digitalt kamera, kalt "Polaroid Pogo" som kan produksjonen øyeblikkelig fargeutskrifter. En Pogo mini skriver er også tilgjengelig for bruk med andre digitale kameraer eller mobilnettet enheter. Pogo utskrifter er 2-tommers med 3-tommers klistremerke bilder.

Per juli 2010, er de tar forhåndsbestillinger for sin nye "klassiske instant" kameraet, Polaroid 300. De 300 kommer med en innebygd auto blits og fire lys innstillinger. Trykkene vil ha en hvit kant, minner om tidligere Polaroid bilder. Men, er omkretsen bare 2,1 av 3,4 inches, noe som etterlater en 1,8 med 2,4 tommers bilde etter at grensen er trukket.

Andre artikkelen

 • visuell og skriftlig informasjon om fortsatt liv kunst
 • hvordan å lage en tech deck verktøy
 • spion verktøy for barn
 • fønikiske kunst
 • digital publisering verktøy
 • Slik Refinish natt tabeller
 • hvordan å male på en kunst lerret
 • maling sprayer fordeler og ulemper
 • bokskriving verktøy
 • hvordan å fikse en lekk grevling en insinkerator
 •