visuelle skriveverktøy

visuelle skriveverktøyVisual skriveverktøy er blant de mest populære og produktive verktøy for skribenter, men å vite hva som kvalifiserer som en visuell skriving verktøy kan være vanskelig. Enkelt sagt, et visuelt skriveverktøy er en som engasjerer forfatteren i visuelt se historien eller prosjektets progresjon og lar motvillig forfattere til å gjøre abstrakte ideer til faste begreper. Lære hva visuelle skriveverktøy er tilgjengelige er nøkkelen til å velge riktig verktøy for prosjektet.

Mind Maps

Mind kartlegging innebærer etablering av et rutenett som representerer flyt av ideer, tanker og handlinger. Denne visuelle skriveverktøy er utviklingen av en veldig enkel brainstorming teknikk kalt "bobler. " De som søker å bruke tankekart til å visualisere deres skriving prosjektet kan gjøre dette ved å opprette en håndtegnet tankekart, ved å laste ned gratis mind-mapping software som gratis Mind, eller med gratis online verktøy som Bubbl. Det fine med tankekart er dens enkelhet og mangel på struktur, kartet stil og retning er avhengig av flyt av forfatterens ideer og prosjektets struktur.

Storyboards

Å bygge et storyboard er en av de mest visuelt tilgjengelig skriveverktøy. Dette verktøyet krever at forfatteren å tegne hver scene i enkle paneler, omtrent som en tegneserie. Mens storyboards blir oftest brukt av filmskapere til å lage en visuell historie, kan forfattere lett bruke dette verktøyet for historien prosjekter også. Rammene av en storyboard bør flyte lett fra ett panel til den neste, og en idé til den neste.

Index Kort

Dette verktøyet innebærer å skrive på kartotekkort, og legge dem ut i kronologisk rekkefølge. Denne metoden er ideell for de som fremdeles prøver å organisere sine skriveprosjekt. Når kortene er organisert, tack dem til en kork bord, tape dem til veggen, eller stable dem i rekkefølge. Dette vil gjøre bruke kortene enklere. Hvert kort skal beskrive en scene og inneholder relevant informasjon, som karakterer, setting og notater. Inkludert et nummeret på kortet vil bidra til å holde orden på dem en gang en sekvens bestemmes.

Snowflakes

The Snowflake metoden er et populært visuelt skriveverktøy involverer størkning av ideer ved å starte enkelt og få mer komplekse. Denne metoden ble utviklet av fysikeren Randy Ingermanson, som underviser i metoden til forfattere gratis. Veldig enkelt, spør denne metoden forfattere til å visualisere arbeidet fra det enkle til det komplekse. Forfattere begynner med å skrive et kort, én setning sammendrag av sitt prosjekt. Den setningen utvides til et avsnitt, bygger tegn, strukturelt etapper arbeidet og så videre inntil forfatteren har en komplett oversikt. Denne metoden bygger på seg i løpet av prosessen og lar forfattere til å visualisere alle lag av historien deres.

Andre artikkelen

 • fantasy skriveverktøy
 • verktøy for å skrive en god historie
 • Skrive-og redigeringsverktøy
 • verktøy for å skrive en roman
 • gratis verktøy for å skrive i MLA-format
 • digital publisering verktøy
 • kreativ skriving verktøy
 • brevskriving verktøy
 • verktøy for å skrive fiksjon
 • tips og verktøy for å skrive excellence
 •