skriving verktøy for korrigering

skriving verktøy for korrigeringDu trenger:
Camera
. Computer.
Microsoft Word-programvare.
Adobe-programvare.
Skriveren.
Binder.
Plastic beskyttere.

Reglene i engelsk er flytende i den praktiske anvendelsen, og tonen i en historie eller en rapport vil variere i henhold til sitt formål og kontekst. Tekstil en venn, penning en ung voksen vampyr roman og skrive en bedrift finansielle rapport krever ganske annerledes å skrive innsats og stiler. For å kommunisere tydelig og riktig, forfattere bruker verktøy til å rette bestemte komponenter i sine utkast i redigeringsprosessen.

Tradisjonelle verktøy

Viktige verktøy for dem som skriver longhand eller bruke en skrivemaskin til å produsere sine ord er blant annet en ordbok tilstrekkelig for nivået på skriving du arbeider og en synonymordbok som "Roget's International Thesaurus" å holde ord-bruk interessante.også nyttig er oppslagsverk på tekniske aspekter ved skriving som grammatikk og tegnsetting, og andre som presenterer et sett av aksepterte stil regler for tekniske eller felt-spesifikke skriving, slik som «Publication Manual of the American Psychological Association. "Når den tradisjonelle-metoden forfatter vet hva som skal endres, kan han gjøre disse endringene ved hjelp av manuell korreksjon verktøy som inkluderer viskelær, ugjennomsiktig korrekturlakk eller tørr-belagt strimler og den tradisjonelle røde pennen.

Rettelse Tools Innenfor en Writing Program

Hvis du skriver på en datamaskin, inneholder programmet du bruker til å lage dokumenter også redigeringsverktøy som fanger grunnleggende feil. Word-prosessering programmer lar deg stavekontrollerer dine ord, selv om de ikke vil ta feil basert på kontekst. (Eksempel: Nei flagget vil gå opp hvis stavekontroll søk finner "Jeg tryllestav godteri" når du mente å skrive ". Jeg vil ha godteri") Human korrekturlesing forblir verdifull


<. br /> Word-prosessering programvare verktøy også kan gi veiledning grammatikk, ordbok og synonymordbok verktøy. Noen programmer tilbyr andre redigeringsverktøy som Microsoft Word's "Spor endringer", som har evnen til å vise foreslåtte endringer og redaktørens kommentarer og samtidig beholde original skriving.

Specialized Rettelse Software

Et annet verktøy for å korrigere din skriving eller undervisning du måter å unngå å gjenta feilene er spesialisert programvare. Disse er redigering-bare programmer som undersøke din skriver filen og foreslå forbedringer. Programmer tilgjengelig på nettet, gratis eller for kjøp, ikke bare kontrollere rettskrivning og tegnsetting, men også syntaksen. Stil analyse og kvantifiseres informasjon om styrken og kompleksiteten av å skrive din kan forbedre dens innvirkning

Andre verktøy for å forbedre din Skrive

Alle programmer har begrensninger;. De ikke kan erstatte kunnskapsrike mennesker, slik andre verdifulle verktøy for å skrive korreksjon involverer mennesker. Online eller av, erfarne redaktører og forfattere tilbyr profesjonell rådgivning og hjelp for et gebyr. Peer grupper som kritikken arbeidet gir gratis hjelp, og medlemskap i lokale eller nasjonale skrivegrupper som Romance Writers of America åpner dørene for profesjonell informasjon om alle aspekter ved skriving.

Andre artikkelen

 • self publiseringsverktøy
 • tips og verktøy for å skrive excellence
 • verktøy for barn å skrive
 • gratis verktøy for å skrive i MLA-format
 • Skrive-og redigeringsverktøy
 • brevskriving verktøy
 • skriving verktøy for korrigering
 • verktøy for å skrive en roman
 • verktøy for å skrive fiksjon
 • fantasy skriveverktøy
 •