selvtillit publisering verktøy for å selge ebøker

selvtillit publisering verktøy for å selge ebøkerTeknologiske endringer har slått forlagsbransjen på hodet. Forfattere som brukes til å trenge utgivere å kjøpe, distribuere og markedsføre sitt arbeid. Med bruk av elektroniske bøker, eller ebøker, forfattere er i stand til å publisere på vilje og holde de fleste av fortjeneste av deres arbeid. The trade-off er at forfatterne er også ansvarlig for distribusjon og markedsføring av deres eBooks selv.

EBook Utvikling

Innhold er konge i forlagsbransjen. Skrive en eBok krever kunnskap og ferdigheter, uten riktig verktøy, selv de beste forfatterne sliter med eBook utvikling. Velg tekstbehandling programvare som er brukervennlig, kraftig, har evnen til fleroppgavekjøring og passer i budsjettet. Brukervennlig programvare kan være formatert til å møte individuelle behov og omfatter skriving verktøy som stave-og grammatikkontroll, flere font valg og sideoppsett evner. Flere funksjoner i tekstbehandling er ordet brytes og filbehandling evner. EBook utvikling programvarepakker kan kjøpes fra forhandlere, men mange programmer er tilgjengelig på Internett for gratis. Populære programmer inkluderer Google Docs, Buzz Word, Think Free og iNet Word.

EBook Presentasjon

EBook presentasjon lar forfattere til å lage verk som er informative, attraktive, innbydende og selv interaktivt i noen tilfeller. Cover design og kunst-innsetting verktøy er viktig. Andre eBook presentasjonsverktøy inkluderer siden snu, lyd, og muligheten til å legge video eller inkludere pop-ups. Presentasjon programvare oppmuntrer en forfatter /fan forhold fordi det kan være skreddersydd og personlig. Dette gjør distribusjon og markedsføring utvikling lettere.

EBook Levering og sikkerhet

Beskyttelse mot bedrageri er viktig ved levering av ebøker til publikum. Mange eBook selv-publisering programvare pakkene inkluderer passordbeskyttelse og PDF-eller zip-filer med nedlasting evner. Levering og sikkerhetsprogramvare bør ta produktkontroll, eller begrense en kjøpers mulighet til å kopiere og lime inn deler av en eBok på vilje. Beskyttelse bør gjøre det vanskelig å pakke en eBook og la forfattere å spore (gjennom innebygde sikkerhet koding) der en eBook blir solgt og distribuert på nettet, og dermed begrense piratkopiering muligheter.

EBook distribusjon og markedsføring

Blogging, sosiale nettverk , joini fora og ord-av-munnen er de mest vanlige verktøy som brukes for eBook distribusjon og markedsføring, og de fleste av disse er gratis. Det er viktig å ha en destinasjonsside eller nettside, viet utelukkende til e-boken ble solgt. Etter det, handler det om å skape back-koblinger og bygge hype om produktet. Innlemming sterke SEO på nettstedet er avgjørende for tilfeldig søk.

6 7 1

Andre artikkelen

 • innovative malerverktøy
 • verktøy for å skrive en roman
 • verktøy for å skrive romaner
 • brevskriving verktøy
 • selvtillit publisering verktøy for å selge ebøker
 • fantasy skriveverktøy
 • antikk utskrift verktøy
 • Skrive-og redigeringsverktøy
 • bokskriving verktøy
 • ressurs verktøy for å skrive poesi
 •