self publiseringsverktøy

self publiseringsverktøyPublisering på egen hånd en gang var vanskelig du må jobbe med en utgiver, ofte med store tap, eller du vil bli begrenset av tungvint teknologi. I dag er det nok av publiseringsverktøy til din disposisjon, slik at du kan produsere bøker, brosjyrer og andre dokumenter med eller uten hjelp av en profesjonell trykkeribransjen.

Blogger

Nettsteder som Blogger gjør det enkelt å publisere tanker til verden innen øyeblikkene. Dagens blogging verktøyene kan du også laste opp bilder, inneholder video og mer. Best av alt, har blogger fått respekt som mer dedikerte skribenter og journalister bidrar til blogosphere.

Desktop Publishing programmer

Adobe PageMaker og andre programmer er kraftige verktøy som gjør det mulig å produsere profesjonelle bøker, magasiner og mer . Ved hjelp av et program som PageMaker også gir deg muligheten til å bestemme seg mellom print og online publisering, som det ferdige prosjektet kan bli sendt til en utgiver eller kan bare spres som en PDF.

Kopimaskin

Folk har brukt kopimaskin for å lage hjemmelaget magasiner, eller "zines," siden teknologien ble gjort kostnadseffektiv for forbrukerne. Selv om en kopimaskin gir en grunge, no-frills utseende, kan det passe din estetiske. Nettsteder som Zine World kan hjelpe deg inn i morsomme verden av zine kultur.

Espresso Book Machine

The Espresso Book Machine, eller EBM, er en nyere publisering oppfinnelse enn kopimaskin. Tilhører i utvalgte bokhandlere over hele landet, kan denne maskinen skrive ut en paperback fra en PDF-fil på kun noen få minutter. Mens kostnaden for verktøyet kan være utenfor din prisklasse, er kostnaden for å skrive ut en 300-siders bok på mindre enn fire minutter veldig rimelig.

Good Old HTML

Helt siden introduksjonen av den første grafiske nettleser, har HTML-kode tilbudt folk muligheten til å publisere multimedia dokumenter i den komforten av deres egne hjem. En fordel med publisering via web-sider er at hver enkelt er sitt eget dokument, som åpner for kreative muligheter. Du kan øke din prosa med bilder, lyd, animasjon eller nesten noe annet du ønsker.

Vanity Publishers

Tradisjonell forlag er selektiv om bøkene de velger å støtte. Vanity forleggere virker ulikt-betaler du dem til å publisere store mengder i boken din. (Det kan være morsomt å jobbe uten avvisning!) Det er bare å sende dem dokumentet i et format de kan bruke, sammen med betalingen. Du bør være forsiktig, men: Noen forfengelighet utgivere kan registrere deg og undertrykkende kontrakter eller jukse deg på andre måter.

2 3 4

Andre artikkelen

 • digital publisering verktøy
 • brevskriving verktøy
 • kreativ skriving verktøy
 • visuelle skriveverktøy
 • tips og verktøy for å skrive excellence
 • innovative malerverktøy
 • self publiseringsverktøy
 • antikk utskrift verktøy
 • verktøy for barn å skrive
 • verktøy for å skrive en god historie
 •