bruk av en sliping sealer

bruk av en sliping sealerHvordan og når et sliping sealer skal brukes kan forvirre erfarne tømrere og gjør-det-selv alike. Som en trearbeid autoritet skrive på Rockler Buzzsaw nettstedet bemerket, kan problemet oppstå fordi to noe ulike produkter bærer navnet "sliping sealer. " Avvoksede skjellakk sliping selfangere primært arbeider for å forsegle rå ved. De ofte ikke vil ta andre belegg over dem. Lakk og akryl vannbårne sliping selfangere, tilstand tre på en rekke måter og fungerer veldig bra som et mellomliggende strøk mellom to uforenlige ferdig.

Even Out Beis Farger

Noen ganger i tre med ganske jevn gradering av farge før farging vises misfargede etterpå. Enkelte tresorter, som for eksempel kirsebær, har en tendens til å ta flekker ujevnt. De kuttet av trelast vil også påvirke utfallet. Vanlig saget åpne korn skogen vil absorbere flekker raskt i den åpne delen av kornet. Disse områdene vil forbli mørke etter at flekken tørker. Unngå disse problemene ved å bruke en lakk eller akryl pussing sealer før påføring av flekken. Det reduserer den totale mengden av absorpsjon og reduserer absorpsjonen forskjellen mellom korn områder. Du trenger sand fangstskuta-dermed navnet-men ta vare for ikke å sand gjennom den. Jo mer du sand fangstskuta, jo mer de følgende toppstrøk vil trenge inn i veden og mørkere det vil vises.

Fyll ut korn

Michael Dresdner, skriving for Rockler Buzz Saw, bemerker at lakk sliping selfangere har sink, talkum lagt. Den sink, talkum har en myk, fluffy tekstur, og gjør produktet mykere overordnede og mer tilbøyelige til å fylle korn. Fylle korn hjelper deg til å oppnå en pore-free finish, en titt tradisjonelt søkt av møbler beslutningstakere, men noe mindre populær i 2010, der en åpen-pore, tilsynelatende mer "naturlig" utseende er søkt av mange forbrukere.

Isoler Inkompatibel Avsluttes

For å billakkprodukter et møbel tidligere belagt med en oljebasert beis med en av de nyere vannbaserte ferdig, bruk en sliping sealer for å holde de to utførelser fra å reagere. Male over olje-finish med en av de nyere akryl sliping lakk. Disse vannbasert lakk har svært lav reaktivitet til andre ferdig. Sand lett, deretter bruker den nye finish.

Blend I Knop

Knuter i visse hardtre kan forbedre treets karakter. Knotty pine nøt en enorm popularitet på 1950-tallet, og brukes i dag for en "land kjøkken" utseende. De ulike små knuter i kirsebær også har en landlig appell. Men noen ganger veldig mørk, kan store knuter distrahere fra integriteten til design. Du trenger ikke at de skal forsvinne, men du trenger en måte å blande dem tilbake i den generelle fargen på de omkringliggende skogen. Klargjør knop og omkringliggende mørkere områder med et lag med akryl sliping sealer. Hvis du planlegger å forberede resten av veden med sliping sealer, deretter legge til et ekstra strøk over den forknytte områdene. Dette reduserer flekker penetrasjon, og den forknytte områdene vil mørkne mindre, redusere kontrasten mellom knyttede områder og rundt tre

Andre artikkelen

 • Hvordan kan jeg endre plantegninger av huset mitt?
 • Hvis du vil gi huset et strandhus tema
 • holdbarheten av interiør hus maling
 • laminatgulv komponenter
 • Hva er luft stablizer?
 • hvordan å tegne møbler inn i huset planer
 • scrapbooking ideer for et åpent hus invitasjon
 • hvordan å feste dekorasjoner på tre pilarer i et hus
 • Hvordan kan jeg dato byggingen av et historisk hus?
 • bruk av en sliping sealer
 •