scrapbooking ideer for et åpent hus invitasjon

scrapbooking ideer for et åpent hus invitasjonEn scrapbook tema eller en faktisk utklippsbok kan være et flott verktøy for å lokke folk til å delta på ditt hjem åpent hus arrangement. Utklippsbøker er generelt casual og moro i naturen, og vise de høydepunktene du ønsker å formidle til potensielle kjøpere. Malen du velger å benytte, samt din distribusjon metoder, vil variere i henhold til dine spesifikke behov, men alle vil følge det samme temaet tradisjonelle utklippsbøker.

Scrapbook-Style Flier

For invitasjoner som vil bli masseprodusert og distribueres, er den beste veien til å lage en scrapbook-tema flyger. Lag en fargerik side som viser en blanding av fotografier spredt over hele siden, omtrent som en tradisjonell utklippsbok side. Ta med de beste bildene du har av interiør og eksteriør av hjemmet. Skrive små notater og Presentasjon i det hvite området rundt bildene, noe som gir relevant informasjon for eksempel adressen og arealet. Hold skriften casual, eller til og med hånd-skriver informasjonen i tråd med utklippsboken temaet. Kopier flyger i farger eller sort /hvitt. Den fargeutskrifter vil være mer iøynefallende og visuelt tiltalende,. Men vil de også bli dyrere

Digital Inviterer

I stedet for å sende utskrevne scrapbook sider, lage en hel scrapbook ved å bruke datamaskinen, og lagre hele prosjektet på en CD. Dette gjør at du kan opprette flere sider, men likevel masseprodusere invitasjonen til en lav kostnad. Dette gir deg også muligheten til å uttrykke den inviterte flere bilder og informasjon som ville være i stand til å passe på den utskrevne flyger omtalt i § 1. Mail disse til potensielle kjøpere, eller bare la en stabel med din eiendomsmegler for distribusjon.

Book Invitasjon

Opprette en hel utklippsbok å representere ditt hjem i forberedelse til et åpent hus vil være den mest kostbare og tidkrevende alternativet , men kan den ekstra tid og innsats lønner seg til slutt. Lag boken i utklippsboken stil, med et utvalg av bilder og ord kunstferdig arrangert på hver side, men husk dette er virkelig en presentasjon bok for potensielle kjøpere. Avstå fra å legge til bilder som kan være humoristisk og minne-rik for deg, men kunne vise hjemme i et dårlig lys til en fremmed. La boken med eiendomsmegler til å dele med potensielle kjøpere i forberedelse til arrangementet. Selv om dette er en tradisjonelt uortodokse måte å vise ditt hjem for et åpent hus, kan de ukonvensjonelle ideen betale seg til slutt hvis det frister den rette kjøperen til ditt hjem.

Andre artikkelen

 • hvordan du planlegger å pusse opp huset ditt
 • Hvordan kan jeg endre plantegninger av huset mitt?
 • hvordan du bruker stukk finish på utsiden av et hus
 • farge ideer for et hus
 • det beste vurdert vinduer for et hus
 • hvordan å tegne enkle hus planer
 • hvordan du kan dekorere et hus med utvendig tilbehør
 • hvordan å feste dekorasjoner på tre pilarer i et hus
 • kan du ha forskjellige treverk slutter i ett hus?
 • den beste fargen ordninger for et hus
 •