verktøy for å skrive en god historie

verktøy for å skrive en god historieIfølge Writing. com, "Å ha evnen til å lese og skrive er en gave Denne gaven skal aldri tas for gitt Verden. . . ville gå tapt, og en helt annen plass uten bøkene og uten midler til å skrive ned våre tanker. " Utover å ha en forkjærlighet for å skrive, å vite hvordan du skal skrive godt er essensielt når du prøver å skrive en god historie. Skrive vel er avhengig av mange faktorer, blant annet forståelse korrekt språkbruk, evne til å utvikle et sterkt plot linje og kreativitet. Det finnes mange verktøy du kan bruke til å skrive en god historie, om at historien er for klassen eller for et større forlag.

Skrive i ulike stiler

Øv skriftlig på ulike stemmer og fortid. Prøv din historie i en annen anspent, eller praksis å skrive det med ulike fortellere. Når du har funnet forteller og spente som du synes gjør historien fungerer best, begynner der. For eksempel, hvis du ønsker å fortelle historien om tre søstre fra en søster synspunkt, bestemme hvilke søster ville fortelle historien på best mulig måte. Ofte kan bytte den spente av en historie har en innvirkning på flyt også. Noen historier fungere godt i preteritum, mens noen er bedre i nåtid. Les Ursula K. Le Guin bok "Styring Craft" eller James Woods '"How Fiction Works. " Begge gir øvelser eller eksempler på historier skrevet på forskjellige tider eller fra ulike fortellere. Disse bøkene kan hjelpe deg å jobbe gjennom hull i historien og inspirere deg når historien går tørre.

Good Grammar

Practice riktig skriver. Med mindre din historie er avhengig av dårlig grammatikk eller feil setningsstruktur, bruke gode grammatikk når du skriver. Alle forfattere trenger å vite hvordan du skriver godt. Hvis en forfatter har en plettfri historie idé og flott, engasjerende karakterer, samt en dårlig grep om grammatikk og språk, kan en historie mislykkes. Et par gode oppslagsverk til å ha på hånden er William Strunk Jr EB White's "The Elements of Style," "grammatisk feil" av Anne Stilman og "spiser, Shoots Leaves: The Zero Tolerance tilnærming til Tegnsetting" av Lynne Truss. Når du skriver, kan du se disse bøkene for å se på korrekt setningsbygging og grammatikk regler.

Skrive Ber

Mange nettsteder tilbyr flotte skriftlig spørsmål. Selv om disse spørsmål kan brukes for å få historien i gang, kan de også brukes til å holde det gående. Ber kan komme i form av historien ideer, konsepter eller uttrykk. De kan hjelpe deg med å presse frem når du går tom for ideer eller inspirasjon. Besøk writersdigest. com for et mangfold av skriftlig spørsmål.

Skrive Community

En god skriftlig fellesskap kan bidra til en forfatter når hun ønsker å få kontakt med andre og få skriftlig tilbakemelding. Du kan finne skriftlig miljøene ved Redroom. com, Writing. com, EditRed. com og SheWrites. com.

Word Processor

Ha en god tekstbehandler, for eksempel Microsoft Word. En god prosessor inneholder en utmerket stavekontroll samt format alternativer for historien din. Hvis du ikke har en god tekstbehandling system, gir Google Dokumenter et gratis, online tekstbehandlingsprogram som automatisk lagrer som du skriver.

3 4 5

Andre artikkelen

 • innovative malerverktøy
 • fantasy skriveverktøy
 • antikk utskrift verktøy
 • kreativ skriving verktøy
 • verktøy for å skrive en god historie
 • verktøy for å skrive fiksjon
 • verktøy for å skrive en roman
 • verktøy for barn å skrive
 • bokskriving verktøy
 • brevskriving verktøy
 •