New Orleans-stil gårdsplassen huset plan

New Orleans-stil gårdsplassen huset planGårdsrom har blitt funnet i boligområder i århundrer. De er oftest for det meste i hovedsak befolket europeiske byer. Men, kan du også finne hus med gårdsrom i New Orleans, Louisiana skyldes i stor grad til sin franske arv. De fleste av gårdsplassen boliger er plassert i det franske kvarteret sammen med noen andre nabolag i byen

Courtyard House Plan

Det flotte med en gårdsplass hus plan er at det er ideelt for mennesker som elsker naturen, men som også ønsker at deres privatliv. Gårdsrom er også flott for folk som higer avslapning sammen med fred og ro, og de også tjene en hensikt, for eksempel fungere som en barriere under tøffe værforhold.

Courtyards finnes i mange Middelhavet, spansk, fransk og andre europeiske bebyggelsesplan stiler. Ett hus med gårdsplass plan er spesielt designet for et hjem eieren som liker bedre ting i livet. Huset Planen omfatter smijern detaljer, gårdsrom i fronten og baksiden av huset, erke-top vinduer, og hans og hennes bad i første etasje soverommet. Huset Planen inneholder en uformell og avslappet åpent kjøkken og frokost spising område, og en familie rom og bespisning, som kan brukes i mer formelle innstillinger. Det er to soverom på øverste nivå, som du får tilgang til ved å bruke merry-go-round-stil trinn som inkluderer flere landingsplasser. Dette huset Planen inneholder også flere store områder for lagring av folk som trenger mye lagringsplass. Denne gårdsplassen huset plan minner om noen av boliger stiler som er plassert i det franske kvarteret i New Orleans.

Hensyn

Når du planlegger å bygge et hus med en gårdsplass, er det viktig at du har en skikkelig drenering system på plass. Uten et dreneringssystem som fungerer skikkelig, kan du bli sittende igjen med et basseng med vann i gårdsplassen området, erfaring erosjon spørsmål, stiftelse problemer, eller du kan oppdage en fuktig kjeller.

Mens et indre gårdsrom gir fred og ro til hjemmet, bør det også gi mye naturlig lys og kryss-ventiler med de omkringliggende rommene i huset. Når du bestemmer hva plantene til å vokse i en innendørs gårdsplass, bør du velge planter som er skygge-elsker som de vil være de som vil blomstre mest på gårdsplassen innstillingen. Du kan også legge en stein hage eller en liten fiskedam for å forbedre utseendet på innvendige plassen.

4 5

Andre artikkelen

 • farge ideer for et hus
 • kan du ha forskjellige treverk slutter i ett hus?
 • hvordan du bruker stukk finish på utsiden av et hus
 • hva er forskjellen mellom kolonistil og føderale stil hus?
 • Hvordan kan jeg endre plantegninger av huset mitt?
 • New Orleans-stil gårdsplassen huset plan
 • lysarmaturer for et strandhus
 • de beste fargene til å male et hus når du prøver å selge den
 • den beste fargen ordninger for et hus
 • hvordan du velger interiør huset lakkfarger
 •