verktøy for barn å skrive

verktøy for barn å skriveÅ lære å skrive er en verdifull ferdighet med livslang fordeler. Det er viktig for svært god i akademikere og sikring av mange stillinger. Lære å skrive trenger ikke å være et ork, og det finnes flere verktøy tilgjengelig for barna for å lage skrive engasjerende og morsom.

Skrive Ber

Skrive ber kan hjelpe engasjere gutten kreativitet og jumpstart skriveprosessen. Ofte kan det være vanskelig å begynne å skrive uten en bestemt idé allerede i tankene, og dette kan føre til skrivevegring og frustrasjon. Skrive ber kan være bredt, slik som "skrive om en drøm du en gang hadde," eller mer spesifikt, for eksempel, "skriver om å være på et middagsselskap med Shakespeare, Helen Keller, og din favoritt musiker. " Du kan designe din egen skriving ber eller velg en fra en skriftlig melding nettside, for eksempel Creative Writing Ber eller Seventh Sanctum's Story Generator.

Rhyming Ordbøker

Rim ordbøker, slik som den finnes på Rhyme Zone nettside, grupper ord ved deres rimer ordninger. Dette kan være en nyttig ressurs for håpefulle poeter og hjelpe barn blir kjent med reglene for poesi. Når barna blir sittende fast på en linje i et dikt, kan de få tilgang til rime ordbok for å finne massevis av ord for inspirasjon. For eksempel skrive "rose" i rime ordbok gir ord som "blåser, positur, og klær. " Søkemotoren kan organiseres for å inkludere fraser sammen med ordet og for å finne ord med samme antall stavelser.

A Game a Day

The A Game a Day nettside tilbyr gratis ordspill, puzzle eller teaser for hver dag i året. Disse morsomme, raske spill oppfordrer barna til å tenke på intrikate mønstre av ord og kan brukes som raskt varme opp øvelser for å engasjere sine hoder før du arbeider med oppgaveskriving. Spill kommer i både enkel og avansert versjon.

NanoWrimo Young Writers Program

National Novel Writing Month, eller NanoWrimo, er et arrangement i november der forfattere forsøk på å skrive med 50. 000 ord roman om 30 dager. Den NanoWrimo Young Writers Program opererer under et lignende konsept, bortsett fra at barn i Young Writer's Program kan sette sine egne wordcount mål for måneden. Forsøk på å skrive en roman i en måned kan hjelpe barna til å vinne tillit i sine skriveferdigheter og lære å lage en kreativ manuskript som de kan være stolte av. Barn kan registrere på NanoWrimo Young Writers Program nettside gratis og spore sine ord teller mål på nettet.

Andre artikkelen

 • verktøy for å skrive en roman
 • kreativ skriving verktøy
 • Skrive-og redigeringsverktøy
 • digital publisering verktøy
 • gratis verktøy for å skrive i MLA-format
 • tips og verktøy for å skrive excellence
 • bokskriving verktøy
 • innovative malerverktøy
 • verktøy for barn å skrive
 • antikk utskrift verktøy
 •