verktøy for å skrive romaner

verktøy for å skrive romanerRomance romaner er svært populære og finnes på mange språk. . Skrive en kort romanse romanen kan være en måte å lage en start på en karriere som forfatter. Å vite hvor du skal starte kan være en utfordring,. Heldigvis finnes det en rekke verktøy for å hjelpe deg når du skriver din første romanse romanen

Grunnleggende

Som en forfatter, din viktigste verktøy er dine ideer. For nybegynnere kan det være best å skrive fra personlig erfaring mens du blir mer komfortabel med å opprette "tegnet stemmer. "Romaner blir lange bøker, vanligvis over 150 sider med flere kapitler. Skrive en historie så lang tid eller lenger krever noen grad av karakterutvikling og noen form for konflikt. Før du begynner å skrive, har en idé om hvor du vil at historien til å gå , viktige hendelser underveis, og backstories av hovedpersonene. Bruk denne informasjonen til å skrive en disposisjon, noe som vil hjelpe deg å legge ut plot poeng og koordinere kapitlene.

nødvendige forsyninger

Alt du egentlig trenger å skrive en roman er en blyant og litt papir --- men å få den romanen utgitt, trenger du mye mer enn det. En datamaskin eller et tekstbehandlingsprogram er viktig, fordi redaktører vil forvente et maskinskrevet manuskript. Internett har gjort det enklere for deg å nå redaktører direkte, ved å sende din manuskriptet til dem. Når du gjør dette, er det viktig at du har en up-to-date CV og spørring brevet. De fleste utgivere har svært spesifikke regler for å fremme et manuskript, og det er viktig at du følger disse retningslinjene slik at de ikke ignorere underkastelse.

Ressurser for Writers

Komme inn i vanen med å skrive kan være den viktigste delen om å bli en vellykket forfatter. NaNoWriMo, eller National Novel Writing Month (nanowrimo. org), er et flott verktøy for nybegynnere ved at den tilbyr en støtte nettverk som understreker produksjonen først og danner en vane å produsere på daglig basis. Writer's Market (writersmarket. com) kan bli den definitive listen over forlag og markeder. Denne boken kommer ut årlig, og forteller deg hvem som kjøper bøker og hvor mye de betaler. The Passionate Pen (passionatepen. com) har en ofte oppdatert liste over romantikk romanen utgivere. Romance Writers of America (rwanational. org) er en non-profit bransjeorganisasjonen for forfattere av romaner. De tilbyr utvikling verksteder samt statistisk informasjon om bransjen. Writers. net har et aktivt forum for forfattere som trenger råd eller tilbakemeldinger. Endelig, for nye forfattere --- eller alle som trenger litt råd om hvordan å gjøre det beste innsending mulig --- sjekk ut Gamlingay Writers 'guide til agent innsendinger (gamlingaywriters. org. uk).

2 3 4

Andre artikkelen

 • verktøy for å skrive en roman
 • verktøy for barn å skrive
 • antikk utskrift verktøy
 • digital publisering verktøy
 • tips og verktøy for å skrive excellence
 • innovative malerverktøy
 • gratis verktøy for å skrive i MLA-format
 • verktøy for å skrive romaner
 • Skrive-og redigeringsverktøy
 • kreativ skriving verktøy
 •