tips og verktøy for å skrive excellence

tips og verktøy for å skrive excellenceÅ skrive er terapeutisk, og det kan være en kilde til inntekt, samt en del av en healing prosess. Enten det er journalføring, tekniske, non-fiction, memoarer, historisk, tekst-bok eller fiksjon, er det mange tips og verktøy for å skrive excellence som kan hjelpe deg å bli den beste forfatteren du kan, og den beste forfatteren du ønsker å være .

Basic Elements

Det er tre grunnleggende elementer for å skaffe og opprettholde oppmerksomheten til leseren: interessant, og bedre ennå, fascinerende tema, god grammatikk, og god rettskrivning. Bare fordi en artikkel eller bok har disse tre elementene betyr ikke nødvendigvis at stykket vil vekke oppmerksomheten til leseren eller til og med være en forståelig stykke skrive. Derfor flere andre skrive tips og verktøy kan lage skrive excellence.

Bokmerkede nettsider

En forfatter bør bokmerke en god online ordbok og synonymordbok. Mens Microsoft Word har en god stavekontroll og grammatikkontroll program, er det fortsatt nødvendig når streve for excellence skriftlig, å også bruke en ordbok og synonymordbok. Gjennom bruk en synonymordbok, kan du oppleve at du ofte bruker et ord som er nært det du mener, men det er et annet ord som bedre stater dine tanker.

Active Voice

Forfattere har ofte problemer med passive stemme, mening, bruker de passive stemmen i stedet for aktiv stemme. I corporate-Amerika og i teknisk skriving, er passiv stemmen brukes og akseptabel. For å sikre at du bruker aktiv stemme, se på setningsstruktur og sørge for at det ser slik ut: subjekt-verb-objekt. For eksempel, "Sarah så på ham. "Denne setningen strukturen følger den modellen av fag-verb-objekt. For forfattere skolert i rapportering, journalistikk og teknisk skriving, kan det være vanskelig å komme ut av den dårlige vanen med å skrive i passive stemmen. Active stemme er et viktig redskap mot nå skriver excellence.

Finn unødvendige ord

Når du skriver et stykke, bruk "Finn"-funksjonen for å se etter alle de "Ly" s og "ing" er i stykket ditt. fleste "Ly" ord er unødvendige adverb. For eksempel, "Hun kjærlig så på ham. " I denne setningen, "kjærlig" er et adverb. Også "ing" kan tyde passive stemme. For eksempel, "Jeg så på ham gjennom vinduet. " Denne setningen er skrevet i passiv stemme og bruke "Finn," du ville finne denne. Denne setningen kunne endres til aktiv stemme ved å skrive det slik: "Jeg så på ham gjennom vinduet. " Endring fra passive til aktive stemmen vil ofte forkorter ord teller, så vel.

Organiser skrivingen din

Aldri har mer enn tre elementer i listen. For eksempel: «Jeg elsker mine hunder: Tyler, Stella og Max. "Vær også oppmerksom på når du må bruke et kolon, semi-kolon og når et komma er tilstrekkelig.

Den semi-kolon brukes når ordene" Men "," derfor ", og" dessuten "kan også brukes for eksempel. " Hunden min var så syk at han ikke fikk sove, vi tok ham til veterinæren umiddelbart.

Et kolon brukes før en liste. For eksempel, "Jeg elsker mine hunder:. Tyler, Stella og Max"

En koma brukes når skille tanker i en setning. For eksempel, "Solen i skinnende, er luften klar, og jeg har ikke en omsorg i verden. "

Dekk en tanke per avsnitt.

9 1 4

Andre artikkelen

  • kreativ skriving verktøy
  • antikk utskrift verktøy
  • innovative malerverktøy
  • tips og verktøy for å skrive excellence
  • gratis verktøy for å skrive i MLA-format
  • bokskriving verktøy
  • verktøy for å skrive en roman
  •