kreativ skriving verktøy

kreativ skriving verktøyEn verden av fiksjon skriving er full av prøvelser og trengsler. Enten du sliter med å skrive historien din eller sender den til et forlag, er det oppturer og nedturer som alle går gjennom. Heldigvis finnes det verktøy der ute som kan hjelpe alle ambisiøse fiction-forfatter med hva han eller hun kan trenge.

Open Office

Open Office er en åpen-kildekode (gratis å bruke) tekstbehandlingsprogram som kan skilte verktøy og et grensesnitt som ligner på Microsoft Word. I motsetning til andre gratis tekstbehandlingsprogram, er Open Office rask, enkel å installere, og kan lagre dine filer i forskjellige formater (inkludert. Doc og RTF. ) Det også har en ekstra PDF-utskrift add-on som lar deg eksportere dokumentet direkte fra Open Office, og dermed bevare den pre-formatert tekst og bilder som kan ha ellers ikke holdt. Open Office viktigste undergang er at det kan ikke formatere så ordentlig som for eksempel Microsoft Word, men det fungerer godt nok, spesielt som et gratis alternativ.

Y-Writer

På samme måte som et tekstbehandlingsprogram, men leverer all den ekstra bjeller og fløyter som en detalj-orientert forfatter kunne trenge, lar Y-Writer fra SpaceJock Software brukere å være så detaljerte som de vil. Enten du er en forfatter som tar detaljerte notater på scener, karakterer og steder, eller en som liker å legge til og ordne scener og kapitler, lar Y-Writer du å gjøre det, alle fra den komforten av en enkelt vindu. Selv om læringskurven er bratt selv med PDF guide, er Y-Writer et flott program, spesielt for de som liker å holde alt i én plass.

Sonar

Sonar, også fra Spacejock Software, er en innlevering-sporing programvare som tillater brukere å holde styr på hvor lenge historier har vært "ut til markedet" og hvilke markeder de har sendt sine historier. Ved å legge inn navnet på en historie og markedet forfatteren planer om å underkaste seg, kan Sonar holde orden på historien tid ut fra dag én. Den største ting om Sonar er dens marked-håndtering evner. Hvis du ikke har hørt tilbake fra et marked for en stund, klikker du bare historien, åpne markedet detaljene, klikk på "Gå til side"-knapp, som automatisk tar deg til utgivers side. Sonar er et flott, enkelt verktøy, som enhver forfatter skal ha. Imidlertid kan det være lurt å beholde en kopi av postene i separate steder. En kollisjon i Sonar kan bety ikke bare tap av tid rammer, men detaljer om hvor ditt arbeid har blitt sendt inn.

Andre artikkelen

  • innovative malerverktøy
  • antikk utskrift verktøy
  • kreativ skriving verktøy
  • verktøy for å skrive en roman
  • gratis verktøy for å skrive i MLA-format
  • bokskriving verktøy
  •