hvordan å designe en firkantet to etasjes hus

hvordan å designe en firkantet to etasjes husDu kan bygge et ganske stort hus på et lite mye hvis du utformer en to-etasjes hus. Det er ganske enkelt å lage et hus med et firkantet design som fungerer i to etasjer. Plenty av eldre boliger er bygget i en firkantet måte i indre byområder. Vanligvis må et hus være minst 22 fot lang med 22 brede å ha tilstrekkelig gulvareal. Mange eldre boliger har disse utvendige mål. I dagens marked, kan et hus vurdere å bygge litt større enn dette. De fleste familier ønsker ekstra bad og familierom i sine planer.

Du trenger:
Kart over eiendommen Mobiltelefoni. Kart over eksisterende verktøy.
Millimeterpapir.
Building rådgivere.
Bilder av ønskelig hjem.
Liste over familiens behov for hjemme.
 


en.
Begynn med å skissere et hus som er 24 meter bred og 24 meter lang. Tegn oppholdsrom og soverom i mellomrommet, sammen med kjøkken og andre rom. Tillat for tykkelsen av interiør og eksteriør vegger for å se om din familie kunne leve i den tilgjengelige plassen. Hvis denne plassen virker for liten, øker huset med seks meter i lengde og bredde. Et hus som er 30 meter i lengde og bredde vil gi større korridorer, garderober og oppholdsrom. Men, vil det koste mer enn et mindre hus.
To.
Designe en helt kvadratisk to-etasjes hus kan gi hjemmet en firkantet utseende. Du kan imidlertid legge til innganger eller verandaer for å utvide dimensjonene. Et firkantet hus er lett å trekke for en symmetrisk utseende om dører og vinduer. Det er lett å dele opp i andre etasje i fire soverom. Du kan plassere to soverom og et bad på den ene siden av huset og to soverom og et annet bad på den andre siden. En trapp som kommer opp trappen vil dele midten av hjemmet.
Tre.
Spar penger på VVS og elektrisk arbeid ved å plassere bad rett over andre bad eller kjøkken område. Eller, design kjøkken og bad i underetasjen for å dele en felles vegg der rørleggerarbeid og elektriske ledninger er skjult for begge rommene.
Fire.
Design utvendige vinduer for å arbeide i en størrelse oppe og nede. Dette vil gjøre vinduene lettere å kjøpe og ha installert. Innkjøp vinduer i mange forskjellige størrelser er vanligvis dyrere. Plasser vinduene i utformingen av hjemmet for å se godt med skodder, hvis hjem design krever dem.
Fem.
Spar penger på å bygge en rute hjem ved å bygge en hip-stil taket . Dette krever mindre trelast og en hip tak ser bra ut for småhus eller stranden hjem. Taket er ofte en av de mest kostbare delene av et nytt hjem. En hip taket betyr at huset vil ha en hevet midtpunkt i midten.
 

3 4

Andre artikkelen

  • hvordan å feste dekorasjoner på tre pilarer i et hus
  • hva er forskjellen mellom kolonistil og føderale stil hus?
  • farge ideer for et hus
  • hvordan å designe en firkantet to etasjes hus
  • hvordan du bruker stukk finish på utsiden av et hus
  • hvordan du velger interiør huset lakkfarger
  •