den beste fargen ordninger for et hus

den beste fargen ordninger for et husInteriør design for et nytt hjem kan presentere en rekke vanskelige valg, å mest av alt når det gjelder valg av farger. Veggene er et blankt lerret som kan forandre stemningen i et rom, så tenk deg nøye om du vil varm rød og oransje eller kjølig blått og grønt. Til syvende og sist, velg en farge ordningen som du liker, ikke en som du tror du bør like. Tross alt, det er ditt hjem.

Beroligende

Lacey Howard, redaktør for Better Homes and Gardens "Decorating delen, valgte en farge kombinasjon av jord toner for å skape en beroligende effekt. Howard peikt spesielt Sherwin Williams lakkfarger av Black Fox, Lemon Verbena, Mesa Tan og Ull hespe. Disse fargene påberope natur å innpode koselige følelser i et hjem sine innbyggere.

Vitality

The art designer for Decorating delen, Kimberly Metz, peker mot nyanser av grønt for å gjøre et hjem levende, med en følelse av evigvarende våren. Metz foreslår greener fra Behr merke maling, bruk av Selleri Sprig, Grape Leaves, Herbal Hage og Indiahavet. Green er en kul farge, noe som gjør at folk føler seg energi uten å være for aggressiv.

Ferskhet

Bethany Kohoutek, Decorating er medredaktør, liker lyse, rene farger som Pratt Lambert's Botticelli, Zinnea og Green Pencil. Denne kombinasjonen av magenta, gult og grønt kan brukes i forskjellige nyanser over hele huset, men spesielt i områder som på kjøkkenet eller badet for å gi en lys pop til rommet. Disse fargene minner om en blomstrende hage, og kan øke åndene inne i et hus.

Romslig

Hvis du vil åpne opp en liten plass, bruker en palett av mild blues, Aquas og kremer. Ifølge nettstedet "Ideas for Home Decorating, 'denne kule fargen ordningen vil gjøre hjemmet ditt virke større og mer romslig. Komplettere disse fargene ved å dekorere med møbler som har black metal rammer. Disse fargene er bedre til rette for restfulness, og er spesielt effektiv i et soverom.

Fet

Ved hjelp av en kombinasjon av varme farger som rødt, lilla og lys beige er en modig, men effektiv måte å dekorere hjemmet interiør. HGTV foreslår å bruke disse fargene til maksimal effekt i en underholdning plass eller i stuen. Ifølge Kathy McCleary artikkel, "Hvordan velge en Fargevalg," en måte å lage en fet fargevalg arbeid i huset, er å bruke fargen riktig. Bruk mørkere farger på gulvet, medium farge på veggene og lys farge på taket. Den dominerende fargen skal vises i mer enn seksti prosent av et rom.

5 2

Andre artikkelen

  • hvordan du bruker stukk finish på utsiden av et hus
  • hvordan du velger interiør huset lakkfarger
  • hvordan å feste dekorasjoner på tre pilarer i et hus
  • hva er forskjellen mellom kolonistil og føderale stil hus?
  • hvordan å designe en firkantet to etasjes hus
  • farge ideer for et hus
  • den beste fargen ordninger for et hus
  •