de beste fargene til å male et hus når du prøver å selge den

de beste fargene til å male et hus når du prøver å selge denDu trenger:
Course sjøen svamp
. Mud pan.
SHEETROCK gjørme.
Mud kniv.
Primer.
Paint.
Roller.
Skuff.
Liten pensel eller edger.
 

Forberedelse er nøkkelen i å prøve å selge et hjem. Eiendomsmeglere og house-søkere alike foretrekker å komme inn i et hjem som er rent, ryddig og lukter godt. Gjenopplive liv i en gammel hjemme eller nøytralisere dristige farger som kan slå finicky kjøpere med et nytt strøk med maling. Det er lettere for hjemme-kjøpere å forestille dekorere hvis veggene vises som et tomt lerret. Dette betyr male over-mettede, sterke farger og kjedelig, snusket farger.

Hvit

White er et fast innslag farge som mange eiendomsmegler's foreslår. Det er varmt hvitt som lener mot beige, og kjølig hvitt som lener mer mot den grå familien. Velg et riktig match ved å se på innredningen du allerede har i rommet. Hvis du har en solrik plass med gule aksenter, vurdere en varmere hvit. Hvis rommet er fylt med grønne møbler, så en kjølig hvitt vil se mer ferske.

White er også et godt valg for mindre rom å føle seg større og mer innbydende. En satin eller semi-gloss maling vil legge en liten bit av glans, åpne opp rommet enda mer.

Neutrals

Neutrals kommer i farger som beige, krem, sand, grått og lilla. Den lettere disse fargene er, jo renere de pleier å se. Tenk på farger som toast, karamell, salvie og taupe. Disse typer fargene er oppdaterte versjoner av hvite og bidra til å vise frem arkitekturen i huset. Det er også lett for kjøpere å matche potensielle innredning med disse fargene. Avslutt malt veggene med hvit halvblank maling på trim rundt vinduene, baseboards, kronen og stol rails.

Fet Neutrals

For større rom, bør du vurdere en dristig nøytral som sjokolade brun, marineblå, dyp grønn eller mørk fiolett. Disse fargene, hvis de brukes på en aksent veggen, vil bidra til å gjøre et stort rom føles innbydende. Hvis du velger fet farger, sørge for at de ikke er lyse.

Accent vegger kan inneholde en vegg med en peis, en vegg midt imot et vindu, eller en hovedveggen som er bak en sofa. En aksent vegg arbeider for å bryte opp kjedsomheten av fire bland vegger.

Hvis du er males et veldig stort rom, bør du vurdere å male hele rommet i en dristig nøytral å gjøre rommet ser mindre og mer koselig.

1 3

Andre artikkelen

 • hvordan du velger interiør huset lakkfarger
 • hvordan å designe en firkantet to etasjes hus
 • Hvordan kan jeg endre plantegninger av huset mitt?
 • de beste fargene til å male et hus når du prøver å selge den
 • hvordan du bruker stukk finish på utsiden av et hus
 • kan du ha forskjellige treverk slutter i ett hus?
 • hva er forskjellen mellom kolonistil og føderale stil hus?
 • farge ideer for et hus
 • hvordan å feste dekorasjoner på tre pilarer i et hus
 • den beste fargen ordninger for et hus
 •