bokskriving verktøy

bokskriving verktøyDu trenger:
digitale kopier av bøker
. Amazon-konto.
eBay-konto.
Produkt bilder og detaljer.
Blogg.
 

Framveksten av teknologi har stor nytte mange områder av underholdning, inkludert film, musikk og visuell kunst. Men det er ikke mye teknologi kan gjøre for å forbedre den gamle kunsten fortellerkunst.

Skriveredskaper

Dette er ganske enkel. For å starte, trenger du noe å sette historien på. Du kan gå den klassiske ruten og ta en penn og en notatblokk, og starte scribbling unna. Eller du kan skrive din historie på en datamaskin. Sistnevnte kan være tryggere rute, fordi du kan sikkerhetskopiere arbeidet ditt og opprette flere kopier raskt.

Forskning

Enten du skriver en fiksjon eller ikke-fiction bok, må du gjøre noen undersøkelser på motivet . For ikke-fiction bøker, du åpenbart må ha fakta rett og detaljer i orden. For fiktive historier, må du vite hva du snakker om, eller annet historien din ikke vil være svært troverdige.

Workspace

Alle trenger et sted å gjøre sin skriving. Det viktigste er å finne et sted som gjør deg komfortabel og gir ikke noen distraksjon fra å skrive. Noen mennesker foretrekker rolige, ensomme arbeidsområder som et hjemmekontor, et sted de kan ha fred og ro til å konsentrere seg om sitt arbeid. Andre foretrekker et sted de kan kommunisere med andre mennesker, for eksempel en kafé. Uansett hvor du velger, bare sørg for at det er et sted som tillater deg å bli komfortabel og fokusere på skrivingen.

Nyttige ressurser

Det er en bok som enhver forfatter skal ha, det være seg en dikter, fiction forfatter, manusforfatter , journalist eller hva. At boken er "The Elements of Style" av William Strunk, Jr og EB White. Det er den viktigste guiden om stil og bruk av engelsk språk, noe ingen forfatter skal være uten.

Andre nyttige verktøy er en ordbok, en synonymordbok, og hva forskningsmateriale er relevant til emnet du skriver om. Disse tingene vil hjelpe deg å holde arbeide uten å bli stoppet.

1 3 5

Andre artikkelen

  • antikk utskrift verktøy
  • innovative malerverktøy
  • verktøy for å skrive en roman
  • bokskriving verktøy
  • gratis verktøy for å skrive i MLA-format
  •