Skrive-og redigeringsverktøy

Skrive-og redigeringsverktøyWriter Gene Fowler sa en gang at alt du måtte gjøre for å skrive var å stirre på et stykke papir før dråper blod på pannen din. Mens vanlige frustrasjoner som forfatter's block og mangel på kreativitet eksisterer fortsatt, flere skriving og redigering verktøy er tilgjengelige for å hjelpe til i prosessen med å skrive og lette stress.

Strunk og Whites The Elements of Style

Strunk og White's "The Elements of Style "har blitt en definitiv referanse til de skrive bransjen i over 50 år. Ved hjelp av klare og til tider humoristisk språk, gir det enkle grammatiske regler i en slank, kort volum. Det er et uvurderlig verktøy for å lære reglene for grammatikk, og kan brukes som en referanse i redigeringsprosessen. "The Elements of Style" kan hjelpe deg å lage setninger som flyter bedre, unngå vanlige grammatiske feil og lage mer profesjonelt stykker av å skrive. "The Elements of Style" kan enten bli funnet gratis på nettet eller kjøpt i trykt fra de fleste bokhandlere.

Google Dokumenter

Google Docs er et gratis tekstbehandlingsprogram fra Google som lar brukerne lage dokumenter, presentasjoner og regneark . Google Docs kommer med aa stavekontroll og en enkel verktøylinje for å endre fonter og stil. Google Dokumenter brukes online, slik at den kan nås fra hvilken som helst datamaskin med Internett-tilkobling, og fungerer også som et alternativ til å bruke et hopp stasjon eller CD for å overføre filer mellom datamaskiner. Samarbeidet funksjonen gjør at flere brukere å arbeide på et prosjekt samtidig og gi tilbakemelding. En Gmail-konto for å få et Google Docs-konto.

JDarkRoom

JDarkRoom er et enkelt, no-frills ord tekst editor uten en verktøylinje eller en stavekontroll. Det tar opp hele skjermen på datamaskinen, og dermed eliminere distraksjoner som Internett eller andre programmer. På denne måten bidrar JDarkRoom forfattere fokusere på oppgaven, og øke sin totale produktiviteten. JDarkRoom kan lastes ned gratis fra Code Alchemist's nettside, og kommer i Windows, Mac og Linux-versjoner. Java 1. 4 må være installert på datamaskinen for JDarkRoom å kjøre.

Skrive or Die

Skriv eller dø av Dr. Wicked oppfordrer forfattere til å skrive ved å gi en rekke påminnelser og straffer. Etter tilgang til skrive-eller Die søknad online, må forfattere fortsette å skrive inn programmet eller den vil begynne å utstede advarsler. I Lett-modus, vil en påminnelse boks. I normal modus, vil irriterende musikken begynner å spille. I Kamikaze-modus, vil ordene slette selv. Disse enhetene holde forfattere fokuserte på skriving og ikke stoppe å gjøre andre oppgaver. Skriv eller Die kan nås på skrive-eller Die hjemmeside og er tilgjengelig gratis i en online versjon, men den desktop versjonen må kjøpes for en liten avgift.

5 8 9

Andre artikkelen

  • Skrive-og redigeringsverktøy
  • innovative malerverktøy
  • verktøy for å skrive en roman
  • gratis verktøy for å skrive i MLA-format
  • digital publisering verktøy
  • antikk utskrift verktøy
  • bokskriving verktøy
  • tips og verktøy for å skrive excellence
  • kreativ skriving verktøy
  •