Hvordan kan jeg endre plantegninger av huset mitt?

Hvordan kan jeg endre plantegninger av huset mitt?"Open" gulvet planer representerer en stor revolusjon i hjemmet design i USA siden begynnelsen av det nye århundret. Mange huseiere ser på plantegningen av deres nåværende hjem og lurer på om det er mulig, eller praktisk, for å endre oppsettet for å oppnå en mer åpen utseende eller en mer effektiv bruk av plass. Men å endre en plantegning, vanligvis ved å fjerne vegger, krever aktsomhet og forsiktighet for å unngå store problemer

Engineering Kompetanse

Før merking vegger med store røde "X" markerer og plukke opp en slegge, ringe en entreprenør eller bygningsingeniør for en konsultasjon. Noen av veggene i et hus er vektbærende og bokstavelig talt holde opp andre etasje eller taket som en ryggrad. Disse veggene kan bare fjernes hvis vekten-bjelkene er erstattet, vanligvis av stål I-bjelker. Noen vegger forgrening av de viktigste "ryggraden" av huset er også med på å støtte vekten i rett vinkel til ryggraden. Å fjerne noen av disse veggene, eller for mange av disse veggene, kan også føre til strukturelle skader over tid.

Planlegging av infrastruktur

Walls ikke bare separate boenheter, men også gi en måte å skjule mekanikere som vann-og avløpsrør, elektriske linjer, og oppvarming og kjøling kanaler. Rådfør deg med en entreprenør om disse skjulte infrastrukturer før målretting en vegg for fjerning. Flytting av disse kanaler, linjer, og rør kan representere en stor skjult kostnad. Planlegg hvordan du effektivt omdirigere dette utstyret en gang i veggen er ikke mer.

Varme og kjøling Mønster

Ta en enkel vegg og hva som en gang var en koselig stue kan plutselig bli en trekkfulle flott rom. Tar ut vegger kan drastisk påvirker oppvarming og kjøling i større plass. Ha en HVAC entreprenør rådføre seg med deg om plantegningen endringer på forhånd for å få innsikt og råd om hvordan å opprettholde effektiv temperaturkontroll i det nye rommet.

Hjem Verdier

Endring av plantegningen kan drastisk forbedre, eller minske , verdien av ditt hjem. Konvertering av et hjem som har fire små soverom i ett med kun to større soverom, alle med eget bad bad, kan se bra ut på papiret, men kan sette hjemmet ditt ut av den løpende blant fremtidige kjøpere med større familier. Design gulv planendring konservativt og med fremtidige eiere i tankene. Søke hjelp hos en eiendomsmegler som kan fortelle deg hvordan en plantegning endre eller et nytt tillegg vil påvirke ditt hjem verdivurdering. Mer viktig, finn ut om plantegningen endringen vil øke hjem verdi nok til å betale for seg på salg gangen. "Going opp ned" på et oppussingsprosjekt gir liten økonomisk fornuftig.

Virtual Graphics Betal Utbytte

Med bruk av 3D datagrafikk-programmene, kan hjemme designere enkelt lage mock ups av din ideelle planløsning og lede deg gjennom det i en virtuell måte. Denne planleggingen trinnet, tatt i tillegg til blå utskrift oppsett, kan virke dyrt, men det vil betale utbytte til slutt. Med et virtuelt gulv plan vil du kunne se layout, og gå rundt i den, før den første hammeren svinger, og unngå ubehagelige overraskelser som vanskelig vegger, altfor trange gangene, og små skap som ikke var tydelig på de to -dimensjonale planene.

3 4

Andre artikkelen

  • hvordan å feste dekorasjoner på tre pilarer i et hus
  • den beste fargen ordninger for et hus
  • farge ideer for et hus
  • hvordan å designe en firkantet to etasjes hus
  • hvordan du bruker stukk finish på utsiden av et hus
  • Hvordan kan jeg endre plantegninger av huset mitt?
  • hvordan du velger interiør huset lakkfarger
  • hva er forskjellen mellom kolonistil og føderale stil hus?
  •