verktøy for å skrive en roman

verktøy for å skrive en romanMange mennesker drømmer om en dag å skrive en roman. Det er ikke alltid en enkel ting. Det er visse trinn, og verktøyene du trenger for å utføre denne oppgaven

Idea

Det første du trenger er en idé. Du kan ikke bare sitte ned ved en datamaskin og håper historien kommer til deg. Finn en historie gjennom din livserfaring eller fra nyhetene selv.

Disposisjon

Mange forfattere når de har en idé nytte av å opprette en løs skisse av historien. Du kan sette kapittel-i denne så vel som karakterer. Dette hjelper deg å holde orden på historien og hvor du vil den skal gå.

Metode

Det finnes forfattere som skriver romaner lang hånd og de som bruker tekstbehandling. Bruk det som føles mest behagelig og naturlig for deg. Bare husk at hvis du skriver den ut lenge lever det vil til slutt nødt til å bli skrevet.

Writer's Block

Enhver forfatter på et tidspunkt når et punkt der han går inn i writer's block. Bare fortsett å skrive. Du kan til og med hoppe fremover til en annen del av historien. Eller du kan ha tegn i historien snakke om din forfatter's block eller plot poeng og jobbe dem ut på den måten. Deretter kan du gå tilbake og rette historien under en omskrivning.

Hold Skrive

For det første utkastet, fortsette å skrive. Ikke bruk for mye tid på å bekymre tegnsetting eller plot poeng du føler ikke fungerer. Få historien ned på papiret.

Rewrite

Finn en redaktør eller lese historien selv og gjøre minst en omskrivning før du prøver sender til utgivere. Ingen historie er vanligvis klar for publisering etter bare ett pass.

Andre artikkelen

  • innovative malerverktøy
  • antikk utskrift verktøy
  • verktøy for å skrive en roman
  • gratis verktøy for å skrive i MLA-format
  •