hvordan du planlegger å pusse opp huset ditt

hvordan du planlegger å pusse opp huset dittPiezoresistive pressure sensor supply

Dekorere et rom kan være en utfordring, men dekorere et helt hus kan være overveldende, spesielt hvis du ikke er forberedt for oppgaven. Det samme engasjerende følelse av uendelige muligheter som tiltrakk deg til prosjektet kan beseire deg før du kan si "male", som resulterer i et rom (eller hus) som har litt stil, fokus, eller enda verre-varme. Men med bare litt planlegging og en dedikasjon til å prøve et par alternativer før settling, kan du slå hjemme i din "drømmebolig" på kort tid, og enda bedre, uten ekstra kostnader en interiørarkitekt.

Du trenger:
Illustrasjon Board (en 2-x-2-fots brikke for hvert rom)
. Fargeprøver av stoffer. MobiltelefoniMaling chips.
Linjal.
Millimeterpapir.
Bilder av ønsket møbler.
Vindu behandling bilder.


en.
Opprett individuelle rom prøven boards. Et eksempel bord hjelper deg å visualisere rommet i sin fullført tilstand. Det vil representere alle elementene i rommet ved med en plantegning samt fargeprøver av tekstiler, rom farger, gulvmateriale, møbler bilder, etc. Du trenger et styre for hvert rom. Artists 'illustrasjon bord er ideelt-det er solid nok til å feste prøver av tekstiler til og kan ta fargen godt. En 2-x-2-fots bord gjør en brukbar størrelse.
To.
Samle alt som du liker eller ønsker seg for hvert rom. Maling chips, gulvfliser, vindu stoffer og møbelstoff-alt som du kan vurdere for rommet. Sett sammen de enkelte delene for hvert rom, men ikke feste dem for det kortet ennå. Åpne øynene dine til å fargekombinasjoner rundt deg-i naturlige omgivelser, så vel som offentlige steder. Undersøk rommet ditt i alle tilgjengelige lys. Betyr det få morgenen eller ettermiddagssolen? Er det strukturelle elementer som vil forbli, eller er du i stand til å starte med en virkelig blanke ark?
Tre. Lag
en skalert gulv plan for hvert rom, og feste den til utpekte styret. Bruk rutepapir, linjal og blyant for å skape et rom representasjon i et kvartal-tommers skala. Merk vinduer, dører, oppvarming, elektriske uttak, takvifter og alt annet som er spesifikk for plassen. Gulvet planen vil være nyttig på mange måter som du jobber mot å velge den endelige innredningen. Hver gang du bestemmer deg på et møbel å inkludere i rommet, vil du opprette en til-skala bilde og sette den på bordet. Som plantegningen fyller, vil du ha en idé om hvor mye møbler bør inkluderes i alle rom, samt hvor stor hver del skal være å skape den perfekte balansen.
Fire.

Velg fargepalett for hvert rom. Den beste måten å representere fargene er å legge maling sjetonger av alle nyanser som du vil bruke, inkludert aksent farger. Bestem vegg farge og plasserer brikken på brettet i en veggplass, trim og aksent vegg farge eller behandling bør være festet til ønsket plass, som burde tak farge og gulv farge. Ved å sette representasjons stykker på de riktige stedene, vil du ha en bedre følelse av hvordan de vil spille mot hverandre.
Fem.
Arbeid i ditt tekstiler ved å samle stoff fargeprøver for møbeltrekk , vindu behandlinger, og tepper og tilbehør som puter. Igjen, plassere disse i tilsvarende flekker på forumet ditt. Når du viser rommets farger og tekstiler på bordet, vil det bli lettere å velge stiler av møbler og belysning.

Tips og advarsler


 • Lag dine utvalg boards over en periode. Dette vil la deg "leve med" de valg og vil bedre se hva som fungerer.
 • Hvis du er veldig revet mellom fargepaletter for et bestemt rom, lage to utvalg brett. Du vil utvilsomt bli trukket til en over den andre når de er gjennomført.
 • Andre artikkelen

 • New Orleans-stil gårdsplassen huset plan
 • hvordan du kan dekorere et hus med utvendig tilbehør
 • hvordan å designe en firkantet to etasjes hus
 • det beste vurdert vinduer for et hus
 • hvordan du bruker trærne på stedet for å bygge et hus
 • den beste måten å varme opp huset med solenergi
 • de beste fargene til å male et hus når du prøver å selge den
 • hvordan du bruker stukk finish på utsiden av et hus
 • hvordan å tegne enkle hus planer
 • DIY huset plan
 •