hvordan du kan dekorere et hus med utvendig tilbehør

hvordan du kan dekorere et hus med utvendig tilbehørPiezoresistive pressure sensor supply

Mange mennesker tar tid å planlegge og organisere tilbehør til det indre av deres hjem, men mange trenger ikke investere i kreative aksenter for utsiden av huset. Enten det er en vintage vase, en antikk blomstring kan, eller en bemerkelsesverdig loppemarked finner, kan du kreativt utstyre utsiden av hjemmet ditt. Boarealet utenfor døren er det perfekte stedet å bruke harmonisk objekter for å utfylle det generelle utseendet på verandaen eller inngangsdøren området. Hvis du har ekstra plass, vil noen crafty biter av kurvmøbler legge til en personlig touch på utsiden av hjemmet ditt. . Sjekk ut disse enkle ideer for en utendørs dekorere design som gjenspeiler din indre dà © cor
en.
Dørmatter Bring Stil og Friendliness til en Front Stoop
dørmatter er en av de enkleste måtene å utstyre du verandaen området. Selv om du bare har en liten nedlate fører til portrom, kan en dørmatte gjøre et perfekt førsteinntrykk. Hjem dà © cor butikker, jernvareforretninger og rabatt lagrer alle har et stort utvalg av dørmatte stiler og design. En dørmatte virker så praktisk, men det gir en ekstra oomph av farge og tekstur på døren. Hvis du virkelig ønsker å gjøre inngangsdøren området relatable, kan du kjøpe monogrammed dørmatter for en virkelig personlig preg. Accessorizing med en dørmatte er praktisk og rimelig.
To.
Utendørs Art Lager en Personal Statement
Kunst er ikke bare for innendørs områder lenger. Rimelig og slitesterk kunstnerisk grafikk og malerier kan brukes til å dekorere veggene utendørs som er skjermet fra vær og ekstreme forhold. I tillegg kan kunst som inneholder stein, mørtel, og glassfiber bli vist på verandaen. Disse unike funnene er alle rundt deg, så hold øynene åpne på loppemarkeder, antikvitetsbutikker, og rabatt kjeder. Solid vaser, terracotta potter, urner og stein er noen av de mest påvirkelig stykker som du kan vise på verandaen område.
Tre.
Se etter ting du Like

Du trenger ikke å være en interiørdesigner for å finne utendørs tilbehør som virkelig appellerer til din personlige smak og stil. Ikke bruke en enorm mengde tid på jakt etter trendy eller ordinær tilbehør, men være villig til å bruke enkle elementer som griper etter din Heartstrings. En gjennomsiktig vase fylt med skjell fra din siste sommerferie, et stykke kunstverk barnet opprettet, eller en familie portrett kan alle brukes til å utstyre din utendørs område. Når du har samlet dine skatter sammen, prøve ut forskjellige måter å vise og organisere dine utvendig tilbehør. Creative tilbehør til deg utendørs plass vil hjelpe reflektere personligheten din, og vil skape bevegelse på innsiden av hjemmet ditt.

Andre artikkelen

 • Hvordan kan jeg endre plantegninger av huset mitt?
 • hvordan du kan dekorere et hus med utvendig tilbehør
 • hvordan du velger interiør huset lakkfarger
 • hvordan å designe en firkantet to etasjes hus
 • hvordan å tegne enkle hus planer
 • lysarmaturer for et strandhus
 • to etasjes hus design
 • hvordan å tegne møbler inn i huset planer
 • ideer til utvendige vinduer av et hus
 • hvordan du bruker trærne på stedet for å bygge et hus
 •