hvordan å feste dekorasjoner på tre pilarer i et hus

hvordan å feste dekorasjoner på tre pilarer i et husFeste dekorasjoner til tre pilarer i et hus kan virke som en utfordrende oppgave, men det kan oppnås med et par viktige verktøy og metoder. Den første tilnærmingen bør være å bruke en flyttbar hengende krok eller tommel stifter. Dermed kan du unngå å lage hull i tre søyle, fordi det er ingen måte å reparere hullet. Hvis dekorasjoner er tyngre, deretter bruke en forankret krok eller spiker kan være det beste alternativet

Du trenger:. .
Avtagbar krok
Tommel stifter.
Hammer.
Nails.
Forankret kroken.
 

No-Hole Hanging


en.
Kjøp et sett med flyttbare kroker fra jernvarehandelen. Disse krokene kommer med en klebrig back som vil følge fast til veggen, men kan enkelt fjernes uten å etterlate noen rester.
To.
Rengjør treet søyle med en teknisk sprit, og pass støv og smuss fjernes. Fjern baksiden av flyttbare krok og trykk på kroken fast til stolpen i 30 sekunder. Tillat en halv time før henge dekorasjoner.
Tre.
Du kan også bruke tommelen stifter eller push pins å holde lysere dekorasjoner. Tommel stifter eller push pins vil ikke forlate et synlig merke og er svært rimelig.
 

Henger tungt elementer


en.
Bruk et anker krok eller en spiker til å henge tyngre objekter på veden søylen.
to.
Kjøp et anker krok fra jernvarehandel og følg instruksjonene på hvordan du skal installere det.
tre.

Bruk en hammer og spiker for å sikkert henge dekorasjoner som skal ligge flatt mot søylen. Sørg for å få en god ide om hvor du vil at dekorasjonen å henge før kjøring spikeren inn i veggen.
 

Tips og advarsler


 

  • Vær forsiktig ved bruk av verktøy.
3 5

Andre artikkelen

  • hvordan å feste dekorasjoner på tre pilarer i et hus
  • hva er forskjellen mellom kolonistil og føderale stil hus?
  • hvordan du bruker stukk finish på utsiden av et hus
  • farge ideer for et hus
  • hvordan du velger interiør huset lakkfarger
  •