Slik piant utsiden av et hus ved hjelp av jordfarger

Slik piant utsiden av et hus ved hjelp av jordfargerPiezoresistive pressure sensor supply

En populær trend i utvendig maling for et hjem, er å holde fast med en jordnær og naturlig fargepalett. Denne trenden i hjemmet dà © cor fungerer godt for moderne arkitektoniske design så vel som eldre mer klassiske eksteriør hjemme oppsett. For eksempel ser et tidsriktig hus med moderne linjer og eklektisk arkitektoniske bevegelsen attraktivt i en brun og hvit utvendig fargepalett akkurat som en Tudor stil hjem gjør. Mange mennesker liker den varme og innbydende hus appell som jordfarger gir. For å holde et hjem som har blitt malt med jordfarger spennende og levende, er det viktig å huske på et par utforme prinsipper.
en.
Earth Tones er fortsatt gjøre et vidt spekter
Earthy utvendig maling nyanser ikke bare omfatter nyanser av tan . Tan er en populær skygge, og det ser ganske tiltalende på de fleste hjem, men det er ikke den eneste jordiske tone. Jordfarger omfatter nyanser av farge som varierer fra hvit til dypeste brune. Faktisk noen nyanser av grønt som har en dempet utseende er ofte ganske jordnære i sitt utseende. Hvis du kan forestille deg fargene som er synlige i naturlig tre, stein, og grøntområder, da har du en god følelse av nyanser som faller ned i jorden tonen spekteret.
To.
Earth Tones Look Best med en aksentfarge
Siden jordfarger i seg selv ikke er ofte svært levende eller iøynefallende, har en tendens til en aksentfarge å virkelig bringe denne populære eksteriørfarge ganen til liv. For eksempel, et hus som har vært malt en nøytral nyanse av tan ser friske og rene når enkel hvit trim er brukt. I tillegg vil en kontrastfarge inngangsdøren gir en følelse av fokus til forsiden av ditt hjem. Igjen, ser en Tudor hjem fantastisk når en aksent farge brukes til å trekke ut de arkitektoniske elementene i hjemmet. Disse uthevingsfarger trenger ikke å være spesielt lyse, men de bør kontrast med de grunnleggende maling farge som brukes på de fleste av huset.
Tre.
Earth Tones bør ikke opprette en Gloomy Atmosphere
Homes som er malt med en jordnær fargepalett skal ikke se kjedelig eller dyster. For å unngå dette uønskede resultat, velger nøytrale maling farger som ser bra ut med fargerikt tilbehør og tilføyelser. Du ønsker at hjemmet skal se fantastisk med en stor pott av lyse røde blomster nær døråpningen, så holde seg borte fra mørke nyanser av rust og oransje som går på bekostning av de jordnære elementer. Reds, fersken, og lilla bør legge en punch med pikant farge til forsiden av ditt hjem. Heldigvis er de fleste myke jordfarger er nøytrale nok til at de ser fabelaktig med fargerikt tilbehør. Jordfarger gir en flott maling farge som vil sikkert velkommen venner og familie til huset ditt.

Andre artikkelen

 • den beste fargen ordninger for et hus
 • kan du ha forskjellige treverk slutter i ett hus?
 • hvordan å designe en firkantet to etasjes hus
 • de beste fargene til å male et hus når du prøver å selge den
 • hvordan å feste dekorasjoner på tre pilarer i et hus
 • hvordan du kan dekorere et hus med utvendig tilbehør
 • den beste måten å varme opp huset med solenergi
 • hvordan du bruker trærne på stedet for å bygge et hus
 • hvordan å tegne enkle hus planer
 • New Orleans-stil gårdsplassen huset plan
 •