DIY huset plan

DIY huset planPiezoresistive pressure sensor supply

Opprette et hus plan er det første trinnet i prosessen med å bygge ditt drømmehus bortsett fra å kjøpe land. Men å finne den rette plan kan ofte være en krevende og kjedelig oppgave. Mens det er mange plantegninger å velge mellom, mange sannsynligvis ikke har det du leter etter. På grunn av dette, mange fremtidige hjem utbyggere bestemmer seg for å designe sitt eget hus planer. Designing du eier huset planer er den perfekte måten å få alt du ønsker i din fremtidige huset og kan også spare deg penger.

Komme i gang

Første gang hjemme utbyggere kan føle seg utrolig overveldet når de først setter deg ned å designe sitt drømmehus. Det første stedet å begynne er ved å se på andre hjem planer for å få en følelse for design og funksjoner du vil ha ut av et hus, men kan ha glemt. Du kan søke gjennom huset planer på ulike nettsteder som eplans. com, ehouseplans. com, ultimateplans. com eller mange andre steder.

Du burde vite de grunnleggende ting som du ønsker i et hus som antall soverom, bad, hvor mange historier og garasje størrelse og om du vil ha en undersøkelse, spisestue, spise-i kjøkkenet, breakfast nook, store rom, peis, stue, bibliotek eller andre funksjon som er en må ha i din fremtidige huset. Du skal da lage en liste over alle funksjonene som er et must i hjemmet design. Så, på et kladdepapir skisse oppsettet mye som du ser på den andre hjemme design nettsteder. Du bør omfatte hvor stor du vil at rom og hvilken vei dørene åpne opp. Etter at du har alt der du ønsker det, kan du gå mer i detalj å legge i takhøyder, verandaer, arker og vindu plasseringer å skalere.

Pass på å bruke en blyant ved utforming av hjem som du er tilbøyelig til å gjøre mange feil og ombestemmer deg ofte. Feil og sinn endring er begge viktige deler i den kreative prosessen med å utforme et hjem plan.

Sluttarbeidet Plan

Når du har en grov skisse av hva du ønsker ut av et hus, ta kontakt med en arkitekt, legg modifikasjoner til et forhåndsdefinert hjem plan nettet eller kjøpe et hjem design PC-basert programvare, som vil hjelpe deg å sette dine designprosjekt i bevegelse og gi nøyaktige vekter og målinger sammen med andre mer kompliserte design elementer du kanskje ikke har tenkt på.

Det er mange fantastiske programvare programmer som kan hjelpe deg å gjøre hjemmet ditt design planen komme til liv. Mange kan du også planlegge deg elektro og VVS-systemer. Men mange av de avanserte dataprogrammer er ganske dyrt. Men, hvis du bare ønsker en enkel 3-D bilde av designet ditt, kan du få tilgang til mange online tegneverktøyene gratis.

Andre artikkelen

 • New Orleans-stil gårdsplassen huset plan
 • hvordan du velger interiør huset lakkfarger
 • hvordan du kan dekorere huset ditt, slik at det blir et hjem
 • fakta om grunnlaget for et hus
 • DIY huset plan
 • hvordan du bruker trærne på stedet for å bygge et hus
 • hvordan du kan dekorere et hus med utvendig tilbehør
 • den beste fargen ordninger for et hus
 • Hvordan kan jeg endre plantegninger av huset mitt?
 • kan du ha forskjellige treverk slutter i ett hus?
 •